Ana + Ayie

January 23, 2012 | 3 Comments »

23hb Januari 2012. Isnin.Tahun baru cina.

Ana ni dulu sekelas ngn aku mase darjah dua kat sekolah aitam.tak dapat nk kenal lame ngn die dulu sbb aku pun sekejap je kat sekolah aitam,pastu aku pindah sekolah felda.Mase dulu punye la sehat ana ni.Skrg die guna produk ape ntah,cantek la plak…haha.Nak gaduh pun tak guna.Majlis pn dah selesai.Aku ingat kn la kawan2 dekat ni yang die pilih,sangkaan aku meleset.Bulat tyro aku tgok dah rapat2 dah,pastu wayang je lebey.Nua plak ade zz.last2 orang Kedah jugak yang berjaya pikat ana.

Mase mula2 aku jmpe ayie ni,kat umh terbuka hari raya maryam hafsah.Agak mcm tak caye mule2.Diorg ckp kawan ana.Pastu yang buat aku macam caye sikit,diorang duduk rapat2 dan mesra.#ohjeles.hahaha.tak kenal,blom la boleh borak.tapi ayie ok je masuk pale ngn kitorg.ok jgk la…wpn muka die agak ganas,tapi die still boleh senyum ape…

Majlis aritu sume la pakat pakai baju ungu/purple.Jenuh la kite cari kat umh.last2 beli jgk…=.=’.Rombongan sampai tol aitam si sambut baik oleh saudara Nua.pastu diorg rehat2 kat masjid dekat ngn umh ana.Lepas solat zohor baru la diorg pgi umh ana.Sampai2,terus makan.maklumla,dah smpai mase makan.tak baik lewat2.gastrik plak nanti.Ade mini pelamin yang cantik,mekap pn cantik,hantaran pn cantik.jadiknye,sonang la kojo den. Ramai la kawan2 si ana ni datang.Yang jauh2 pn sanggup datang.mmg best pren la!

Di kesempatan ini,saya ingin mengucapkan selamat bertunang utk anaAKAnana dan Ayie Love watanabe(watanabe tu ape wei?)

Be Sociable, Share!

farahshamira

: ok. ko sgt cantik nana! semoga ko berbahagia hingga ke syurga. sayang ko lebih! p/s: tuan admin, thanks for the lovely pics!

am

: wc farahshamira :)

Melia

: That's a smart answer to a diflicuft question.

Leave a Reply

Recently Written

Popular Post

Archives

Admin

18% GRAY - © Copyright Idham Haziq • Powered by Full Frame & Wordpress. Login